Kangal Ziraat Odası

Kangal Ziraat Odası > Haberler > TSO temsilcilik

TSO temsilcilik

Yönetim Kurulu Üyesi olduğum Sivas Ticaret ve Sanayi Odamız ile Sivas Ticaret Borsası Kangal ilçemizde Kangal Ziraat Odası bünyesinde temsilcilik açtık. Temsilcilik açılışımıza Sayın Valimiz Salih Ayhan, Kangal Kaymakamı Erinç Demir, Kangal Belediye Başkanı Kürşad Apaydın, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Eken, Meclis Başkanımız Çetin Yıldırım, Sivas TB Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Akparti İlçe Başkanı Musa Gazi, Büyük Birlik İlçe Başkanı Turan Sığırcı, Belediye Meclis üyesi Fehmi Akdeniz, BBP İl Genel Meclis Üyemiz Hulusi Şahin, Ak Parti İl Genel Meclis Üyemiz Emin Ünlüer, S.S. Kangal Kooperatif Başkanı Yakup Durmaz, Kangal Şoförler Odası Başkanı Müslüm Kel, Kangal Balıkla Kaplıca A.Ş. Fuat Ünsal, Malatya TSO meclis üyesi Mesut Karabulut, Kangal T.C. Ziraat Bankası Müdürü Sinan Odabaşı, Kangal Vakıfbank Müdürü Süleyman Akçay, Kangal Denizbank şube temsilcisi Kenan Pelit, İlçe Müftümüz Muttalip Karataş, yönetim kurulu ve meclis üyelerimiz ile ilçemizdeki çok değerli esnaflarımız ve üyelerimiz katıldı. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.
Temsilciliğimizde üyelerimize en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.